Envia-ho a un amic:   |  Imprimeix: 
Comparteix :    | Resum del Ple de divendres 22 de febrer de 2013


El passat 22 de febrer de 2013 hi va haver ple extraordinari. Els punts de l’ordre del dia i les votacions, s’expliquen a continuació:

 

1.- Aprovació, si s’escau, de la moció per reclamar a l’estat espanyol que no centrifugui el seu dèficit a Catalunya. 

Aprovada per unanimitat. 

 

2.- Aprovació, si s’escau, de la moció de suport a la declaració de sobirania del poble de Catalunya i el procés de transició nacional.

Queda pendent d’aprovació per al pròxim ple, per tal de treballar una moció de manera consensuada entre els tres grups polítics amb representació a l’Ajuntament.

 

3.- Aprovació, si s’escau, de la sol·licitud per l’atorgament de la subvenció corresponent al Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya per al període 2013 – 2016.

Aprovada per unanimitat.

 

El PUOSC és el Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya, i es tracta del programa de cooperació local del Govern de la Generalitat amb una dotació econòmica més gran.

En aquest cas, l’obra que proposa subvencionar l’equip de govern de l’Ajuntament a través del PUOSC és l’abastament d’aigua al municipi de Torà: línia del dipòsit del Rajolí (Mancomunitat d'Abastament d'Aigua del Solsonès) al dipòsit de l’Aguda de Torà. 

 

Creiem que la gestió sobre quines obres es demanen a través del PUOSC, principal instrument de suport al món local, hauria d’haver estat participativa i comptant amb la resta de forces polítiques abans de portar la proposta a Ple.